Temas

emocions

Este viernes se ha publicado el último vídeo

La campaña "Ahora más que nunca, cuidamos nuestras emociones" se despide en Formenteracon el final del Nivel 4 reforzado

El Consell de Formentera ya ha publicado el último video de la campaña “Ahora más que nunca, cuidamos nuestras emociones”. Los protagonistas son los miembros una familia de Formentera. Bartolo, Mari, Elma y Adel nos explican cómo la pandemia los ha quitado muchas cosas, pero también les ha hecho un gran regalo: el tiempo en familia.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

El millor dels dies dolents és que després en vindran de bons

Avui ens ha visitat per a berenar la psiquiatra Anabel González, que ens ha portat el seu llibre 'Lo bueno de tener un mal día' (Planeta). En aquest manual ella ens ajuda a entendre per què reaccionem malament davant de certes situacions i detecta quines són les diferents reaccions comuns en la societat. Amb tot, ens ofereix pautes per guadir d'una millor salut i un millor dia a dia a través de la gestió de les emocions.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 07/02/2020

Avui hem parlat dels dies dolents. I hem volgut que les persones que ens escolten ens completin la frase "al mal temps..." amb allò que considerin. Ho hem fet perquè ens ha visitat per a berenar la psiquiatra Anabel González, que ens ha presentat el llibre 'Lo bueno de tener un mal día' (Planeta). En David Cervelló ha vingut a clavar les faves del divendres, mai tendres. I hem tingut a una amiga del programa al telèfon. Diana Navarro ens ha explicat com es prepara per al concert de dimecres vinent a la Sala Barts de Barcelona.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Les nostres emocions influeixen en com ens alimentem?

A ‘La Ciutat’, el nostre coach Julio Rosales arriba acompanyat amb Cristina Carasusán, creadora del concepte “Emoalimentació”. Ens assegura que és un estil de vida sense dietes que t’ajuda a gaudir de la teva alimentació, i també del teu cos.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 28/05/2019

Els psicòlegs del programa Jose Antonio Alcuescar i Susana Sanchez ens expliquen què es fa a consulta, com és i perquè es va a una consulta de psicòleg. Òscar Gonzàlez ens analitza juntament amb el David i el Carles el que ha suposat el darrer capítol de Joc de Trons, ara que ja ha passat una setmana i els spoilers ja fan menys mal. Ha estat un bon final? Jordi gonzalez, el nostre Coach, ens parla dels castells que ens construim per protegir els nostres sentiments.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 23/01/2019

Avui hem explica com serà l'espectacle 'Yo fui a EGB', que arribarà a Barcelona d'aquí a uns dies. I hem preguntat a la gent pels seus records d'aquella època estudiantil. A més, hem tingut en Carles Lamelo, que ens ha portat apps turístiques en el marc de la fira Fitur, que se celebra a Madrid. Amb Gabriel Figueredo hem explicat l'actualitat del dia a Catalunya.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

El 9 de febrer, tornarem a l'EGB

El proper 9 de febrer se celebra a Barcelona l'espectacle de la gira 'Yo fui a EGB'. Un viatge emocional en la nostra pròpia història, presentat per Carlos Latre. L'amenitzaran diferents cantants i estrelles. Hem rebut a l'estudi tres dels seus protagonistes, en Quique Tejada, en Toni Peret i en Josep Maria Castells i hem tingut al telèfon els creadors d'aquesta iniciativa, en Jorge Díaz i en Javier Ikaz.