Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Elévate

 • 'Elévate', de Pepe Montserrate

  Pepe Montserrate | Editorial Planeta

  'Elévate', un diario de trabajo en el que la historia la construye el propio lector

  'Elévate' no es un libro al uso, que nos cuenta una historia, sino un diario de trabajo en el que la historia la construye el propio lector buscando poner negro sobre blanco la vida que quiere. Desaprendemos lo que no nos gusta para crear un cuaderno en el que respondiendo a preguntas, construimos la vida que queremos. Un trabajo constante a la vez que reconfortante y para el que hace falta constancia. Pero la recompensa no puede ser más grata: la felicidad.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 21/01/2019

  Avui ens hem proposat tombar això del 'Blue Monday' i hem dedicat el programa a les coses alegres de la vida. Per això hem preguntat a les persones que ens escolten què fan quan se senten tristes per combatre aquest sentiment. Hem rebut a l'estudi Pepe Montserrate, amb qui hem berenat i amb qui hem intentat esbrinar la fórmula de la felicitat. I també hem rebut l'Adriana Díaz, que ens ha portat al teatre. Hem estat pendents del conflicte dels taxistes, que hem relatat de la mà de Gabriel Figueredo i Laura Pons.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Donar gràcies a la vida ens aporta un 25% més de felicitat

  Pepe Monserrate ha vingut a presentar a La Brúixola el seu manual 'Elévate' (Planeta) amb el que pretén que tothom aconsegueixi trobar la fórmula per a la felicitat i pau interiors. Assegura que donant gràcies a les coses bones de la vida, ja tenim molt guanyat. La resta, consistirà en un treball personal diari, però que ens pot portar grans resultats.