Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Elena Ferrero

 • Toni Marín

  Fem l'agost 26/08/2019

  Fem l'agost amb Toni Marín

  Al "Fem l'Agost" de dilluns hem parlat dels becaris i becaries i de les seves condicions laborals. Ho hem fet amb la portaveu d'AVALOT, Elena Ferrero, el membre del secretariat del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Guillem Dorca, l'exbecari i membre del col·lectiu "Becaries en lluita" de la Universitat de Barcelona, Miquel Sellés, i amb el becari a una agència de comunicació, Joan Vives. Amb el còmic de l'espectacle "El Películero", Victor Parrado, hem parlat de com ser famós no li serveix per lligar i com ha d'encarar el setembre. Després a les 22 h, hem parlat amb el Roger Zanuy i l'actor Toni Figuera sobre el teatre arriscat i amb el Pol Corredoira, hem creat el nostre propi Codi Penal de les coses que haurien de ser il·legals. Per acabar el programa, amb l'Antoni Bolinches hem parlat de quan hem d'anar al psicòleg.

 • Toni Marín

  EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

  Fem l'agost 16/08/2018

  Saps que s'ha incrementat el nombre de joves catalans que han decidit marxar cap a l'estranger respecte l'any passat? La portaveu d'AVALOT, Elena Ferrero ens ha explicat l'estudi presentat aquest matí on destaca l'increment del nombre de joves que han decidit marxar a l'estranger en busca d'un futur millor. Les principals raons son la precarietat laboral, els sous baixos i la sobre qualificació. Torna a escoltar-ho!