Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

El Molino

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 11/01/2019

  Avui hem berenat amb Òscar Orbezo, que dirigeix un espectacle musical a El Molino de Barcelona on es repassa l'últim segle de la història de Catalunya a través de les cançons. Hem preguntat a la gent per les campanes èpiques que han fet a l'etapa estudiantil. En Lluís Soler ens ha portat les novetats musicals de la setmana. Amb la informació del dia hem completat aquest programa de divendres.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Catalunya s'explica a través de les cançons

  Quartet Mèlt ens ofereix un viatge a través del temps i de la música que ens transporta des de finals del segle XIX fins avui. Tornarem a viure moments especials de la nostra història i les músiques que s'escoltaven en aquests moments. L'espectacle el dirigeix Òscar Orbezo, que ens ha visitat a l'estudi per a berenar amb nosaltres.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 08/11/2018

  Avui hem dedicat el programa als dentistes, que hem explicat que són els professionals més ben pagats d'Espanya. Hem escoltat les històries de l'audiència a 'cal dentista'. Hem entrevistat Francesc Devesa, integrant de la formació DooWop Club, que ofereix un espectacle a El Molino de Barcelona. I com cada dijous ha vingut la Mònica Günther a parlar de cuina, avui en concret de receptes amb carbassa.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Un viatge musical a l'Amèrica dels anys 50

  Avui ens ha visitat a l'estudi Francesc Devesa, un dels quatre integrants de DooWop Club, una formació que ofereix versions dels grans èxits musicals de la dècada dels 50 del segle passat. I també alguns èxits posteriors. Tots, adaptats al català. Estan al teatre El Molino de Barcelona fins l'1 de desembre.