Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

El fotógrafo de Mauthausen

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 09/10/2018

  Aquest 9 de novembre hem dedicat el programa a Cecilia, que amb el seu tema 'Un ramito de violetas' va assolir l'èxit musical i va marcar aquesta data al calendari. I hem preguntat a l'audiència a qui li enviarien flors. A més, hem berenat amb Alain Hernández, actor que forma part del repartiment de 'El fotógrafo de Mauthausen'. En Lluís Soler ens ha portat les cites musicals dels propers dies i amb la informació del dia hem completat aquest últim programa de la setmana.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Un català va immortalitzar l'horror de Mauthausen

  Avui ens ha visitat a l'estudi Alain Hernández, actor català que forma part del repartiment de la pel·lícula 'El fotógrafo de Mauthausen', que es pot veure els cinemes i que està sent un èxit a la cartellera. Amb ell hem conversat sobre l'experiència de retratar el context històric de la Segona Guerra Mundial.