Temas

Dolomitas

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Vaitgem a les Dolomites amb Giacomo Bassi

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo hem entrevistat a Giacono Bassi, escriptor i viatger que acava de publicar la guia Lonely Planet de les Dolomites.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 04/05/2019

Podcast del programa complet de Gente viajera Catalunya amb Carles Lamelo. En aquesta edició, entrevistem al director del Gremi d'Hotels de Barcelona per parlar dels riscos que té per al turisme l'increment d'establiments il·legals. Viatgem a Ceilan de la mà del Gran Teatre del Liceu, amb motiu de l'estrena de l'òpera 'Els pescadors de perles' de Bizet; els proposem una escapada de turisme familiar per aprendre idiomes i recorrerem les Dolomites italianes amb Giacomo Bassi. En l'espai de gastronomia visitarem el restaurant Tobiko de Toledo, on cuinen les millors croquetes del món.

CON JUAN GÓMEZ

En busca de los misterios de las montañas

'Los Dolomitas' es como se conoce al corazón de Europa -una barrera natural de grandes montañas situadas en el norte de Italia haciendo frontera con Austria- donde se han generado una multitud de leyendas. Nos las cuenta Juan Gómez, viajero e invitado de La rosa de los vientos.