Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

David Esteller

  • En Bones Mans amb Carles Aguilar

    EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

    En Bones Mans 04/08/2019

    Comencem el programa parlant de que la pràctica intensa d'algun esport augmenta la possibilitat de càries, inflamació de les genives, groc dental, bruxisme i traumatisme dental. Ens ho explica el Dr Xavier Rodríguez, Cirurgià Maxil·lofacial i Director de Esthetic Dental BCN. Continuem amb el malbaratament d'aliments que suposa malgastar més de 130 litres d'aigua per persona i dia. En el marc de la iniciativa "L'alimentació no té desperdici" AECOC desitja posar en relleu la importància de seguir treballant des de la col·laboració per reduir el malbaratament d'aliments ja que, entre altres conseqüències, té un impacte directe en el medi ambient. Parlem d'aquest tema amb David Esteller, responsable de la iniciativa. El següent contingut es refereix a Plyzer. Es tracta d'un comparador de preus de productes de parafarmàcia i cosmètica que informa els usuaris de totes les botigues en línia que disposen del producte que busquen, de manera totalment objectiva. Es comparen diàriament els preus en més de 561 webs permetent Estalvis de fins al 85%. Ens ho explica Santi Rodríguez, responsable de tecnologia de Plyzer. I acabem tractant a fons el tema de la patologia sèptica de l'aparell locomotor. La infecció osteoarticular és una patologia molt complexa que necessita un tractament individualitzat de cada cas i la col·laboració de molts especialistes. Parlem amb la Dra Mireia Ruiz Castella, Director Mèdica de l'Institut Ruiz Castella; la Dra Eva Van Den Eynde, Infectóloga de l'Hospital Quirónsalud de Barcelona i el Dr Lluís Puig, Cirurgià Ortopèdic i expert en infecció osteoarticular de l'Hospital Quirónsalud de Barcelona.

  • Comida en la basura

    Entrevista en Más de uno

    ¿Cómo evitar el desperdicio alimentario?

    De la mano de Jorge Granullaque hablamos con David Esteller, responsable del Proyecto AECOC. Nos inmiscuimos en la grave problemática del desperdicio de alimentos. España, según datos de la Unión Europea, ocupa el 7º plaza en el ránking. Así pues, revelamos qué es lo que tiramos, qué hogares son más propensos a desperdiciar comida y sobre todo nos centramos en cómo evitarlo.