Temas

David B Gil

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Viatge al Japó feudal

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo hem entrevistat l'escriptor David B. Gil que ens porta de viatge al Japó feudal al seu llibre 'Ocho millones de dioses'.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 20/07/2019

Avui a Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo entrevistem l'escriptor David B. Gil que acaba de publicar 'Ocho millones de dioses' on ens porta de viatge al japó feudal. A més, també parlarem del turisme esportiu vinculat al tenis amb escapades que organitza l'acadèmia Sánchez Casal perquè els turistes millorin el seu estil de joc mentre gaudeixen d'unes vacances. El professor del grau interuniversitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT ens parla de les bones pràctiques que estan duent a terme els hotels per evitar el malbaratament d'aliments. En l'apartat dedicat al turisme actiu, avui coneixem el tunel Windoor d'Empuriabrava i de la primera sala de realitat virtual de Catalunya.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 20/06/2019

Parlem amb David B Gil, un autor amb molt d'èxit a les plataformes digitals que ens presenta un nou llibre ambientat en el Japó feudal i la seva curiosa relació amb un missioner espanyol a "Ocho millones de dioses" Amb la coach personal Nuria Andreu ens presenta "Despierta, todo empieza en ti" on plasma en llibre tot allò de que parla en el seu canal de youtube seguit per més de cent mil usuaris. Ens ajudarà a replantejar-nos si som feliços amb la vida que tenim.