Temas

daredevil

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Què tal estan les noves series de superherois?

L' Oscar Gonzalez avui centra la seva mirada del món de les series en Daredevil, una de les millors considerades del món dels superherois en el format serie. Quines són les millors i quines les menys encertades en l'univers Marvel? i de DC?

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 20/11/2018

L' Oscar Gonzalez avui centra la seva mirada del món de les series en Daredevil, una de les millors considerades del món dels superherois en el format serie. Quines són les millors i quines les menys encertades en l'univers Marvel? i de DC? Maria Luisa Ferrerós la nostra psicòloga infantil ens parla de a quines edats és recomenable introduir els telèfons mòbils als nostres fills, tan de petits com d'adolescents. A més Martha Gonzalez pelaez ens parla de tradicions, en aquest cas, la loteria de Nadal.

El Regalito de la Parroquia

El Regalito: 'Veneno', fusión de rock y flamenco

En El Regalito, 'El Monaguillo' y Arturo González nos desgranan 'Veneno', un disco de Kiko Veneno, Raimundo Amador y Rafael Amador publicado en 1977. Un clásico español que fusionó rock y flamenco para dar lugar a un estilo muy peculiar. Rodeado de gran polémica en su día, incluso su portada tuvo que ser modificada, ya que en un principio mostraba una tableta de chocolate de fumar. Además, segunda entrega de Daredevil.