Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Cuando el amor no tenía nombre

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Visibilizar l'amor homosexual és fonamental per combatre l'oblit

  Avui ha vingut a berenar amb nosaltres l'escriptor murcià Jan J. Martí, que ha escrit el què ja anomena 'La trilogía del olvido'. Un compendi de 3 llibres que tenen diferents històries dins. Totes protagonitzades per homes homosexuals. Les ha construït a partir de fotografies antigues en les que hi apareixen parelles d'homes. La seva literatura serà sèrie de televisió gràcies a una productora que ja n'ha comprat els drets.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Quan l'amor no tenia nom

  Avui ha vingut a berenar al programa un home que s'ha aventurat a deixar volar la seva imaginació. Agafant 5 velles fotografies on apareixien parelles d'homes, ha imaginat 5 històries d'amor homosexual a 'Cuando el amor no tenía nombre' (La Marca Negra Ediciones). Amb ell hem celebrat el Dia de l'Orgull LGTBI i hem parlat de la situació del col·lectiu a dia d'avui.