Temas

CROQUETES

DIJOUS, PAELLA

Fer croquetes és un art que requereix concentració

Avui ha tornat a l'estudi de La Brúixola la Mònica Günther amb les sobres de la paella d'aquest dijous. I amb aquestes sobres, hem fet unes croquetes. Ens han ajudat els experts, els mestres croquetaires, que ja no només en fan de salades, sinó també de dolces!

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 16/01/2019

Avui hem celebrat el Dia Internacional de la Croqueta, que se celebra cada 16 de gener. A més, hem rebut a l'estudi per a berenar amb nosaltres l'actor Pep Tosar, que estrena al Teatre Romea d'aquí a uns dies el seu espectacle 'Federico García', que repassa la vida de Lorca. En Carles Lamelo ens ha portat les darreres novetats tecnològiques. Amb Marc Navarro hem completat la informació de la jornada.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

On menjar les millors croquetes de Barcelona?

El gastronopitecus de La Ciutat, Edu Pascual, recomana on menjar les millors croquetes de Barcelona. Ens porta fins el restaurant Catacroquet, el Leku i ens parla del llibre “La Felicitat en una croqueta” amb la seva autora Laura Conde.