Temas

comer insectos

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 18/05/2019

Podcast del programa complet de Gente viajera Catalunya amb Carles Lamelo. En aquesta edició, parlem de l’aeroport de Barcelona perquè durant el mes d’abril va créixer per sobre de la mitjana de Madrid i les previsions parlen de més de 50 milions de passatgers aquest any. Aviat caldrà incrementar la capacitat amb la nova terminal satèl·lit. Avui a Gente Viajera Catalunya rebrem la directora de l’aeroport de Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, Sonia Corrochano. La gastrònoma Angelita Alfaro porta dècades recollint les millors receptes de la cuina tradicional espanyola. Avui visitarà Gente Viajera Catalunya per explicar-nos quines son les millors tapes, pintxos i caçoletes del nostre país. Encara parlant de gastronomia i viatges, rebrem Isaac Petràs, membre d’una llarga tradició familiar dedicada al bon producte al mercat de la Boqueria de Barcelona. Dels seus viatges per l’Orient va decidir portar-se insectes per oferir-los als restauradors d’Europa com a ingredient. D’aquesta aventura n’ha sortit un llibre: Comer insectos (Ed. Planeta Gastro). El sector de les agències de viatges està canviant a gran velocitat. Els viatges d’experiència i fets a mida estan cada cop més de moda i l’opció d’organitzar-los per internet, també. Li preguntarem com fer-ho al director general de GrandVoyage, Arvin Abarca.