Temas

cocina peruana

COCINILLAS CON ROBIN FOOD Y LEO HARLEM

Comida peruana: receta para preparar un ceviche clásico

Con Robin Food y Leo Harlem nos adentramos en los secretos de la cocina peruana. ¿Cómo se prepara el ceviche? ¿Qué es el ají panca o el ají amarillo? ¿Cuáles son los productos más picantes? Hablamos con Rosalía Díaz, del restaurante peruano 'Qapaq' y con Alberto Monzón, gerente de 'De la Mar' es el "cazador de ofertas de temporada".

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 14/07/2018

Avui a Gente Viajera Catalunya recorrerem els espais gastronòmics i l’spa de l’Hotel Majestic de Barcelona. A l’espai dedicat als viatges internacionals, farem un recorregut per l’Índia i sabrem quines novetats prepara la cadena Oh!tels Barcelona per aquesta temporada d’estiu. A la secció de gastronomia Paisatges amb sabor ens endinsarem en la cuina peruana en companyia del xef del restaurant The Market Perú i recorrerem el món amb el fotògraf i viatger Tino Soriano.