MÁS DE UNO CARTAGENA, CON DÁMARIS OJEDA
Temas
Cocina italiana
EN 'JULIA EN LA ONDA'
La cocina de Ana Vega, Biscayenne: ¿La pizza es italiana?
La historiadora de la gastronomía Ana Vega, la Biscayenne, nos desvela el verdadero origen de la pizza
GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO
Els secrets de la cuina italiana
A Gente Viajera Catalunya recorrem Itàlia a través de la seva gastronomia. Els productes italians son molt valorats pels gourmands, avui sabrem com cuinar-los amb el responsable del restaurant-botiga Luzio Illuzione.
EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA
Gente viajera Catalunya 23/06/2018
Avui a Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo no parlarem de la revetlla de Sant Joan, el que farem serà descobrir un tipus de turisme molt particular, amb un punt macabre: les rutes de cementiris recorrent alguns dels mausoleus més curiosos del planeta i veient com atrauen milers de turistes cada any. A l’espai de gastronomia Paisatges amb sabor parlarem de la cuina italiana convidant al xef del restaurant-botiga Luzio Illuzione perquè ens ensenyi a identificar les millors receptes del país de la bota. A més, tindrem temps de debatre sobre el turisme i els seus excessos. Ens preguntem com gestionar-lo de manera sostenible amb l’autor del llibre Exceso de equipaje. La part de turisme actiu la dedicarem avui al Windsurf perquè aquesta setmana comença a Blanes el campionat del món de la modalitat Raceboard.