Temas

Clínica Cliredent

EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

En Bones Mans 10/02/2019

Carles Aguilar entrevista al dr Josep Just comentant 3 interessants noticies que fan referencia als majors mites sobre la píndola anticonceptiva i les falses creences relacionades amb aquest fàrmac per evitar els embaràs, la manca d'activitat física és més perjudicial que l'obesitat. L'efecte que té el sedentarisme en l'estat de salut d'una persona és un factor molt important en el desenvolupament de moltes malalties i el fet que treballar moltes hores augmenta el risc d'alcoholisme. Les persones que treballen més de 48 hores setmanals són més propenses a beure en excés. Tot seguit parlem d’unes plantilles intel·ligents per mesurar la progressió en pacients d'esclerosi múltiple. Un projecte de R + D, amb l'objectiu d'ajudar a manejar la patologia i millorar la seva mobilitat. Continuem amb el dr Humberto Loscertales, Director de Medicentre, comentant les possibilitats que ofereix la medicina regenerativa, en especial pels problemes relacionats amb el procés de l’envelliment i acabem el programa parlant de les pròtesis sobre implants amb el dr Norberto Manzanares, Director Mèdic de la Clínica Dental Cliredent. Coneixerem els diferents tipus que existeixen com les corones, ponts o pròtesis completes que es col·loquen damunt de qualsevol implant osteointegrat i les seves respectives indicacions.

EL PROGRAMA DE SALUD, EDUCACIÓN SANITÁRIA Y CALIDAD DE VIDA DE ONDA CERO CATALUNYA

La implantología dental

Hablamos con el Dr Norberto Manzanares, Director Médico de Cliredent sobre la implantología dental, diversos tipos de implantes y prótesis para adaptarlos a las necesidades de cada persona.

EL PROGRAMA DE SALUD, EDUCACIÓN SANITÁRIA Y CALIDAD DE VIDA DE ONDA CERO CATALUNYA

En Bones Mans 03/02/2019

Carles Aguilar entrevista a los representantes de ASFATAC, una entidad que nace con el objetivo de dar soporte y apoyo a aquellas familias que empiezan a detectar trastornos de conducta, trastornos de la conducta alimentaria, adicciones, depresión, etc. Continuamos con el Dr Rafel Guayta analizando la relación entre el cáncer y los grupos sociales desfavorecidos o de un nivel cultural bajo. Después nos centramos en la II Jornada de Actualización en Tendinopatías – Tendinopatía Aquílea celebrada en el auditorio del Hospital Quirón Salud de Barcelona comentando los contenidos de la misma con al Dra Sílvia Ramón, coordinadora de la jornada. Concluimos el programa con el Dr Norberto Manzanares, Director Médico de Cliredent hablando sobre la implantología dental, diversos tipos de implantes y prótesis para adaptarlos a las necesidades de cada persona.

EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

En Bones Mans 27/01/2019

Carles Aguilar entrevista a Jordi Cruz, Representant dels Pacients de Bioinformàtics Barcelona i Representant a Catalunya de FEDER en relació al Fòrum BIB, on experts analitzen els reptes ètics, tecnològics, socials, legals i assistencials que poden dificultar l’avenç de l’anomenada medicina personalitzada. La següent entrevista es a càrrec de la Dra Cristina García amb qui comentem el darrer “Baròmetre del Dolor” que reflecteix que Catalunya es una de les regions amb major incidència del dolor.   El 76 per cent dels catalans confessa ser menys productiu a la feina a causa del dolor, cinc punts per sota de la mitjana espanyola (81%) i nou de cada deu catalans creu que el dolor impacta en el seu benestar general i redueix la seva qualitat de vida. El següent contingut son els temes tractats en la darrera Jornada sobre Malalties Rares, Suport a les Famílies i a l’Escola organitzada per la Fundació Casa de Misericòrdia de Barcelona on s’ha abordat la problemàtica de les malalties rares des dels aspectes quantitatius i qualitatius. A Catalunya prop de 500.000 persones pateixen aquest tipus de malalties. Ho comentem a l’estudi amb el Dr Joaquin Callabed, Pediatra i Acadèmic. I clourem el programa amb el Dr Norberto Manzanares, Director Mèdic de la Clínica Cliredent. Una clínica dental que prioritza l'objectiu d'aconseguir el millor resultat i benestar de tots els seus pacients i on un equip de professionals treballen per entendre les necessitats i expectatives dels qui confien en els seus professionals per poder, mitjançant els coneixements i la tecnologia més avançada, aconseguir satisfer a curt i llarg termini allò que els pacients demanden.