Temas

celíacs

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 21/05/2019

Òscar Gonzàlez ens proposa alternatives ara que finalitza la producció més exitosa d'HBO. Propostes per tots els gustos, per molt que costi omplir el buit que deixa la finalització de Joc de trons. A la secció de David Morales parlem de celiaquia amb la Irene portaveu de la associació que vetlla pels afectats d'aquest transtorn alimentari. Jordi gonzalez, el nostre Coach, ens parla de l'agricultura de les emocions.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

El 80% dels celíacs no sap que ho són

Avui ha vingut a l'estudi de La Brúixola l'Olga Cuesta, que és la presidenta de l'Associació de Celíacs de Catalunya, amb motiu del dia mundial sobre aquesta afectació. Amb ella hem dibuixat com és el dia a dia de les persones que conviuen amb la celiaquia. I hem explicat la nova campanya de l'entitat destinada a recollir signatures per instar el Govern a complir les ressolucions a les que es va comprometre en aquesta matèria.

DIJOUS, PAELLA

Es pot cuinar sense gluten i saborós

La Mònica Günther ha vingut un dijous més a l'estudi del programa per portar-nos les històries de la vida al voltant dels fogons. Aquesta setmana ens ha portat a una pastissera que ha aconseguit fer receptes molt gustoses però sense gluten i sense sucre. Es diu Gabriela Marchesotti i ens ha presentat el llibre 'Pastelería sin sin' (Libros Cúpula)