Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

CELEBRACIO

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  La Patum de Berga és Patrimoni del seny i de la rauxa

  Avui hem muntat una petita representació de La Patum de Berga a l'estudi de la ràdio. Ja sabem que no és Corpus, però amb la Georgina Boixereu i Vozmediano hem viatjat a 2005, any en el qual la festa va ser proclamada Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Hem hagut de remuntar-nos segles enrere per trobar l'orígen d'aquesta celebració que arriba cada any per Corpus a la capital del Berguedà.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 18/10/2019

  Avui hem celebrat amb l'audiència el 15è aniversari d'Onda Cero Catalunya. Ha vingut a berenar amb nosaltres el cantant equatoguineà 'Factory', que després del gran èxit assolit els darrers anys al seu país, ara espera obrir-se camí a Europa i l'Amèrica Llatina. I hem estat molt pendents del què ha passat als carrers de Barcelona aquest 18 d'octubre a la tarda.

 • AUDIO CALVO

  LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

  Eugeni Rodríguez: ‘L’homosexualitat encara està perseguida a 70 països del món’

  El portaveu del Front d’Alliberament Gai de Catalunya ha estat a la Brúixola amb motiu del Dia Internacional De l’Orgull LGBTI i ha posat de relleu que a 7 països del món encara s’aplica la pena de mort contra les persones homosexuals o transsexuals. Rodríguez assegura que 40 anys després del primer Orgull a Barcelona, encara no s’ha assolit la plenitud de drets.