Temas

Carlos Luria

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Hi ha 'overbooking' literari: no tothom pot ser un supervendes

Avui ha vingut a berenar amb nosaltres el periodista i escriptor Carlos Luria, que ens ha presentat el seu llibre 'Cómo matar a un lector' (Editorial Base). Un llibre necessari per als lectors i imprescindible per als novel·listes. Conté 57 mètodes que els que escriuen segueixen i que poden acabar avorrint les persones que llegeixen els seus llibres.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 11/07/2019

Avui hem explicat quines seran les temperatures de Barcelona i Madrid al 2050. Farà més caloreta. Això, en el dia que hem decidit preguntar a l'audiència per aquelles batalles que han matingut per culpa de l'aire condicionat. Ha vingut a berenar amb nosaltres el col·lega periodista Carlos Luria, que ens ha presentat la seva darrera novel·la 'Cómo matar a un lector'. Mònica Günther ens ha portat Javier de las Muelas al 'Dijous, paella'. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia, que hem analitzat amb els representants dels partits.

En 'Por fin no es lunes'

Carlos Luria: "Muchos jóvenes confunden el oficio de escribir con la exposición pública"

Escribir no es sólo un arte, también es un oficio. Y, por cierto, aunque no se diga demasiado, un oficio con bastante intrusismo de ahí que caigan en nuestras manos en no pocas ocasiones, novelas que no haya por dónde cogerlas. Un escritor de oficio, profesor de literatura, crítico literario (y muchas cosas más) ha publicado un libro que sí hay por dónde cogerlo. De hecho hay muchos sitios por dónde cogerlo. Se titula “Cómo matar al lector, 57 métodos al alcance de todos los novelistas” y su autor se llama Carlos Luria.