Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Cardioprotecció

 • En Bones Mans amb Carles Aguilar

  EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

  Desfibril·ladors d’última generació que poden salvar , en cas necessari, la vida de qualsevol persona que pateixi una aturada cardíaca.

  Carles Aguilar entrevista a Sandra Delhom, responsable de B+Safe a Catalunya, comentant la instal·lació de nous desfibril·ladors a la Sagrada Família que la converteixen en la catedral més cardioprotegida. Desfibril·ladors d’última generació que poden salvar, en cas necessari, la vida de qualsevol persona que pateixi una aturada cardíaca.

 • En Bones Mans amb Carles Aguilar

  EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

  En Bones Mans 13/01/2019

  Carles Aguilar, director del programa, entrevista a David Ferrández, bomber de professió i corredor aficionat que acaba de publicar un llibre on explica com a viscut aquests darrers 10 anys practicant l'esport que més li agrada i compartint les seves experiències. Continuem amb la Dra Marian Lorente comentant que l'acupuntura mèdica no ha d'estar considerada com una pseudoteràpia ni com una pseudociència ja que l'evidència científica de la mateixa demostra que es tracta d'una pràctica mèdica eficaç. Després fem difusió amb la Dra Roser Vallès de la “Marató de Donants de Sang”, endegada pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya, orientada a les xarxes socials i que vol compensar el dèficit de sang que existeix actualment a Catalunya. I acabem amb la Sandra Delhom, responsable de B+Safe a Catalunya, comentant la instal·lació de nous desfibril·ladors a la Sagrada Família que la converteixen en la catedral més cardioprotegida. Desfibril·ladors d’última generació que poden salvar, en cas necessari, la vida de qualsevol persona que pateixi una aturada cardíaca.