Temas

BOPT

EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

BOPT, una nova tècnica dental que ha revolucionat Europa i els EUA que aconsegueix engrossir la geniva sense necessitat d'empelts.

El Dr Xavier Rodríguez Ciurana, Director Mèdic de Dental Esthetic BCN ens explica la tècnica BOPT, una nova tècnica dental que ha revolucionat Europa i els EUA en els últims anys, aconsegueix engrossir la geniva sense necessitat d'empelts. Aquesta tècnica és el pilar al voltant del qual s'estableixen tots els tractaments de Dental Esthetic BCN. Durant els 10 anys que porten aplicant aquesta tècnica tant en dents com en implants han aconseguit no només millorar la tècnica sinó divulgar-per tot el món a través de cursos i conferències.

EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

En Bones Mans 21/07/2019

Comencem el programa parlant de la seguretat alimentària actual. Els aliments són segurs, però no estan exempts de perills. Avui dia el nombre de controls és més important del que els consumidors consideren. No obstant això, és possible que hi hagi patògens en els nostres aliments. Això es deu al fet que les xarxes de producció, comercialització i venda són complexes i el risc zero no existeix. Per això hi ha diferents mesures de prevenció a la llar que el consumidor ha de conèixer. Ens ho explica el Dr José Juan Rodríguez, Director del Grup de Recerca d'Anàlisi Microbiològic de superfícies i Avaluació de Biofilms. Continuem amb al Dr Rafel Guayta, Especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública i Assessor Mèdic de En Bones Mans que ens dona consells per prendre el sol amb seguretat. L'època estival és la temporada de l'any en què més exposem el nostre cos al sol. Tot i que hauríem de tenir una cura diària de la nostra pell, estaria bé que les mesures de protecció cutània les augmentéssim a l'estiu. Per això mateix, és molt important que tinguem en compte diversos aspectes a l'hora de prendre el sol.  Tot seguit Jaume Portell, fundador i CEO de Beabloo, ens parla de com les botigues físiques estan canviant cap a la seva integració digital a través de la omnicanalidad. La inclusió de tecnologies innovadores a les botigues per millorar l'experiència de compra dels clients és clau per integrar el punt de venda amb el comerç electrònic. Des de Beabloo desenvolupen diferents solucions, incloses en el seu Active Customer Intelligence Suite (ACIS), per millorar l'experiència de compra del client dins de les botigues, així com augmentar les vendes per part de la marca. Aquestes solucions aprenen de l'analítica dels visitants en botiga i de l'inventari per realitzar una predicció i personalitzar els continguts que es mostren en la cartelleria digital, així com de les ofertes o descomptes que s'ofereixen directament al telèfon intel·ligent del visitant, amb l'objectiu de difuminar la barrera entre la venda online i la venda a l'establiment. I acabem amb el Dr Xavier Rodríguez Ciurana, Director Mèdic de Dental Esthetic BCN que ens explica la tècnica BOPT, una nova tècnica dental que ha revolucionat Europa i els EUA en els últims anys, aconsegueix engrossir la geniva sense necessitat d'empelts. Aquesta tècnica és el pilar al voltant del qual s'estableixen tots els tractaments de Dental Esthetic BCN. Durant els 10 anys que porten aplicant aquesta tècnica tant en dents com en implants han aconseguit no només millorar la tècnica sinó divulgar-per tot el món a través de cursos i conferències.

EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

En Bones Mans 07/07/2019

Avui desenvolupem diferents continguts d’interès. Coneixerem tot el que cal saber sobre la utilitat de la tècnica ecogràfica especialment en l’àmbit de diagnosi de lesions esportives de l’aparell múscul esquelètic amb la Dra Marta Rius, Especialista en Medicina de l’esport i Ecografía Múscul-Esquelètica de la Fundació García Cugat. Després parlem de la Societat Catalana de Mediació en Salut. Una organització sense ànim de lucre, independent de l'administració sanitària, que té com a missió la sensibilització i la formació en la cultura de la mediació, la promoció de la mediació en l'àmbit sanitari i oferir serveis de mediació als professionals i a les organitzacions sanitàries. Ens ho explica la Carme Sabater, vicepresidenta de la SCMS. Altre contingut que oferim es la informació sobre la jornada que ha celebrat la Unitat de Reproducció Assistida de l’Hospital Quirónsalud sobre la dona i la fertilitat. Barcelona ha experimentat un augment d’un 50% en la congelació d’òvuls els darrers 5 anys. Aquest augment reafirma que està creixent la consciència social de planificar la maternitat, encara que el creixement més gran es troba al grup de dones de 37-39 anys. Parlem amb el Dr Ramón Aurell, Director Mèdic de la Unitat de reproducció assistida del Hospital Quirónsalud Barcelona. I acabem el programa amb la presència del Dr Xavier Rodríguez Ciurana, Director Mèdic de Dental Esthetic BCN que ens explica els detalls de la tècnica BOPT que aconsegueix engruixir les genives sense necessitat d’empelts