Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Barcelona

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

  150 famílies de Sabadell es queden sense llum cada cop que plou

  A La Ciutat ens hem fet ressò de la denúncia ciutadana que ens han fet arribar els veïns dels voltants del carrer Vapor de Sabadell on des de fa mesos es queden sense subministrament elèctric cada cop que plou. Les filtracions d’aigua de pluja al transformador elèctric d’aquesta zona fan que reiteradament caigui el subministrament. Els veïns de la zona han parlat a La Ciutat amb Mònica Günther davant la inactivitat de la seva companyia elèctrica i de l’Ajuntament de Sabadell.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 16/11/2018

  Elia Quiñones ens explica quines tipologies de consultes són les més extranyes, però comuns, a consulta psicològica. En quins casos es podrà i ens quins no es podrà fer consulta per solucionar-les? Ho aprenem avui al nits de radio. Temps per l'humor amb els tribuneros, Marc Gelabert i Sergi Porcel ens parlen de la cultura del "tapeo". Joan Pañella ens fa viatjar fins a 1966! Avui anem molt enrera en el temps per saber què va passar aquell any.

 • Un patinete circula a gran velocidad por la Diagonal

  En la Diagonal

  Identifican al conductor de un patinete eléctrico trucado que circulaba a 80 km/h por Barcelona

  El hombre circulaba a 80 Km/h por la Diagonal, de Barcelona, cuando el tipo de patinete que conducía solo pueden alcanzar los 30. Los agentes le han localizado gracias a la colaboración ciudadana. Por otro lado, los agentes intentan identificar ahora al conductor que grabó la secuencia por hacer uso del móvil mientras conducía, pero falta por comprobar si es él mismo el autor del vídeo u otra persona.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 15/11/2018

  Els dijous són dia de tertúlia política a La Ciutat. Avui hem abordat el tema de la polèmica per les casetes del carrer Encarnació de Gràcia. També ens ha visitat el xef Davide Tenconi per donar-nos receptes amb peix de riu.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

  Júlia Otero: 'Els premiats són les més de 70 persones que han estat al meu costat, hi siguin ara o no'

  La periodista d'aquesta casa, Julia Otero, es mostra molt agraïda per aquest cinquè Premi Ondas pel 'Gabinete' de Julia en la Onda que ha rebut per ser l'espai més longeu de la ràdio a Espanya presentat per la mateixa persona. La periodista ens ha atès a la recepció que ha ofert l'Ajuntament de Barcelona aquest migdia al Palauet Albéniz on ha recordat els inicis del Gabinete a 'La Radio de Julia' l'any 1991'. 'Al llarg d'aquests 27 anys hem tingut la sort de tenir lo bo i millor de la intel·ligència espanyola dissertant amb nosaltres i jo he après molt de tots ells.'

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 15/11/2018

  Torn per la psicologia amb Jose Antonio Alcuescar i Susanna Sànchez tot parlant de què ens porta (o no) al psicòleg. Alan Jornet segueix presentant-nos persones amb historia avui la d'un director d'escola en Xavier López. A més parlem de "El método del algodón de azúcar" que ens parla de com gaudir de les coses com quan erem petits per afrontar el dia a dia. En parlem amb el seu autor aquesta nit a nits de radio

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  TEATRE A LA BRÚIXOLA

  Improvisació al poder!

  Impro Barcelona presenta 'Assassinat al club'. Una obra de teatre única i irrepetible a cada representació. Ens ho han explicat els seus protagonistes, als que ha visitat al teatre en Nacho Encinas. Ni els propis actors saben qui és l'assassí ni el mort en aquesta obra de teatre en la que el públic és també protagonista.