Temas

ballar

LA GRAN BRÚIXOLA

L'Orfeó Gracienc anima a cantar i ballar a les persones majors de 60 anys

Els especialistes de la salut asseguren que ballar és un antidepressiu natural i que cantar també hi ajuda. Per això, l'Orfeó Gracienc, a Barcelona, ofereix tallers musicals per a persones de més de 60 anys. Volen que el col·lectiu de persones de la tercera edat es mantingui actiu i amb esperit alegre.

NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 08/11/2019

Carles Lamelo parla amb Magda Carlas autora de "La dieta puede esperar", és doctora i experta en nutrició que ens dona les claus per evitar els mals hàbits alimentaris i aconseguir perdre pes. Elia Quiñones ens explica el mite del "cerebro creador" David Morales ens acosta el món dels farmacèutics de la mà de Jordi Casas, secretari del col·legi oficial de farmacèutics de Barcelona per parlar de quins medicaments necessiten recepta i com ho podem saber.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 18/10/2019

La nostra experta en protocol i comunicació la Dra Marta González Peláez ens parla de què en fa ballar, des de quan ho fem i quins mecanismes s'activen quan ballem. David Morales ens porta la directora de la federació de Salut Mental de Catalunya, la Marta Poll per parlar del passat dia de la salut mental i definir quins son els trastorns mentals avui en dia.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

Per què ballem?

La nostra experta en protocol i comunicació la Dra Marta González Peláez ens parla de què en fa ballar, des de quan ho fem i quins mecanismes s'activen quan ballem.