Temas

Babeth Ripoll

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

L’Alejandra Castelló és la ‘mamo’ del fill de la Babeth Ripoll

La Babeth Ripoll té un fill que un bon dia va conèixer la que seria la seva madrastra. És l’Alejandra Castelló, la parella de la Babeth. El terme ‘madrastra’ té unes connotacions negatives que ell ha sabut combatre inventant el terme ‘mamo’. O el què és el mateix: mami-molona.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 23/11/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 23 de novembre hem berenat amb Alejandra Castelló i Babeth Ripoll sobre el seu nou llibre sobre les famílies diverses ‘Mamo’. En actualitat hem parlat amb Ferran Busquets, de la Fundació Arrels, sobre la situación que viuen els sense sostre durant la pandèmia. També amb l’experta en fertilitat Federica Moffa, parlem de la com ha afectat la pandèmia a les dones que han volgut començar un tractament de fertilitat. Amb en Lluís Soler parlem de l’actualitat musical de la setmana. I amb en Jaume Mas fem un repàs de la televisió d’aquesta setmana.

La Cubana propone una fiesta dentro de la fiesta en "Adiós Arturo", el espectáculo que ofrecen hasta el 14 de julio en el Teatro Gayarre

San Fermín 2018. Pamplona en la Onda. 09/07/2018

Este lunes en "Porque llegaron las fiestas" desde la Cervecería Txirrintxa hemos analizado los tres encierros que se han celebrado de momento en estos sanfermines con Javier Lorente. Nos han visitado el director, Jordi Milán, y dos actores de La Cubana, Babeth Ripoll y Toni Sans, que hasta el día 14 de julio ofrecen su espectáculo "Adiós Arturo" en el Teatro Gayarre. Hemos hablado también de la programación infantil que ha preparado el Ayuntamiento de Pamplona para estas fiestas con Maitena Muruzábal, directora de Cultura y Educación y con Natxo Arbeloa, técnico de Juventud. Y hemos repasado con Luis Gortari la banda sonora de los Sanfermines de 1978, la que no pudo escucharse después de la suspensión de las fiestas tras los sucesos del 8 de julio.