Temas

Atapuerca

ENTREVISTA EN MÁS DE UNO

Manuel Ríos San Martín: "La novela 'La huella del mal' se me ocurrió durante una visita a Atapuerca"

El guionista Manuel Ríos San Martín nos presenta en Más de uno su novela 'La huella del mal', en la que narra la investigación de un macabro homicidio tras el hallazgo de un cadáver en Atapuerta. Asegura que la idea de escribir la novela se le ocurrió durante una visita a Atapuerta y explica que ha intentado saber cómo se investiga en la realidad para escribir sobre ello.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Un misteriós assassinat sacseja Atapuerca

Avui han vingut a berenar al programa un home que, a banda d'haver estat guionista de les grans sèries d'aquest país, també és escriptor. És Manuel Ríos San Martín, que ens ha presentat el seu llibre 'La huella del mal', on ens relata un crim que té com a escenari el jaciment d'Atapuerca. Per documentar-se sobre el jaciment ha comptat amb l'ajuda del seu director general.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 27/06/2019

Avui hem preguntat a la gent per aquells terrors que els poden acabar arruïnant el que podria haver estat un bon dia de platja. A més, hem rebut a l'estudi per a berenar el guionista i escriptor Manuel Ríos San Martín, que ens ha presentat el seu llibre 'La huella del mal', on ens relata un crim que té com a escenari el jaciment d'Atapuerca. Hem repassat l'actualitat del dia amb en Marc Navarro i ha vingut com cada dijous la Mònica Günther a portar-nos les seves propostes gastronòmiques. Avui, amb gazpacho andalús com a solució a la calorada.

Lunes. Hablamos de las próximas elecciones, de empleo o educación con el Alcalde Villalbilla, Antonio Barahona

Alcalá de Henares en la onda 04/02/2019

Actualidad del Corredor del Henares. Antonio Barahona, Alcalde de Villalbilla confirma que se presentará a las próximas elecciones de mayo. Andrés Medina, de la Plataforma para la Defensa de la Sanidad en Alcalá convoca a los ciudadanos esta tarde en el centro de salud Puerta de Madrid. El Profesor Luis Usero nos habla de cómo prevenir el cáncer gracias a la ayuda de nuestro cerebro. De la investigación en Atapuerca y su posible influencia en la cura de la sordera, nos informa el paleontólogo Ignacio Martínez, Y cerramos anticipando el encuentro sobre eco-feminismo de la mano de Juan Murillo, de la Red de Solidaridad Popular en Alcalá.