Temas

asha miró

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

L’aventura de l’adopció

Fa 15 anys que es va publicar el llibre “La Filla del Ganges” en el que Asha Miró explicava la història de la seva adopció i el viatge de retorn a la recerca dels seus orígens a la Índia. A La Ciutat hem parlat de l’aventura d’adoptar una criatura amb la mateixa Asha Miró; amb Laia Muñoz i Laia Miró, dues noies adoptades; i amb Carme Garrido, mare adoptiva de la Pram.

LES HISTORIES DE LA VIDA

La Brúixola 20/12/2018

Avui hem explicat que Barcelona es prepara per al 21-D. A les portes d'aquest dia, hem explicat la reunió entre Pedro Sánchez i Quim Torra al Palau de Pedralbes de la capital catalana. I hem preguntat a l'audiència com es prepara per a aquest possible dia de caos. Ha vingut a berenar a l'estudi Asha Miró, que presenta la reedició del llibre 'La filla del Ganges'. I hem analitzat l'actualitat amb els representants polítics de les diferents formacions.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

De l'Índia a Catalunya: la història d'una adopció

Asha Miró celebra els 15 anys de la publicació del llibre 'La filla del Ganges' amb una reedició a la que hi ha afegit 15 cartes de pares i mares que també han adoptat, com ho van fer els seus. Avui ens ha visitat a l'estudi de La Brúixola per explicar-nos la seva història.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 17/09/2018

Comença la setmana de la mobilitat, coincidint amb això l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha presentat un nou sistema de bicicletes elèctriques, en parlem amb Antoni Poveda, vicepresident de Mobilitat i Transport a l’AMB. A més, el departament de Salut es planteja prohibir fumar al cotxe, què n’opina la nostra audiència? Ho escoltem en directe. A banda d’això, parlem de teatre amb Jordi Folck, de productes amb D.O. amb Marta Pérez, ens visita la Síndica de Greuges de Barcelona i parlem del concert “África and Friends” amb Asha Miró.