Temas

Arnau Griso

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 12/02/2020

Avui ha vingut a berenar al programa la Lorena Franco, que és una escriptora d'èxit gràcies a Amazon a la que ara s'ha emportat Planeta per a editar-li novel·les com per exemple 'El último verano de Silvia Blanch', un thriller molt potent. Hem parlat dels divorcis més sonats de la història. I hem explicat en directe la cancel·lació del MWC 2020 buscant-hi, a més, les primeres reaccions. En Lluís Soler ha rematat el programa amb bona música.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Arnau Griso és un cant al positivisme

Aquesta formació catalana, integrada per Arnau Blanch i Eric Griso, ens proposa la seva 'Revolución Bananera'. És un disc ple de cançons que parlen sobre les coses normals de la vida, amb una mirada positiva i alegre. Tot això, sense perdre de vista la crítica social àcida. Són la revelació d'aquest 2018.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 28/12/2018

Avui hem dedicat el programa al dia dels Sants Innocents. Una jornada marcada per les bromes. Nosaltres hem escoltat les més sonades, de la mà de les persones que ens escolten i que han participat a l'enquesta del dia. Hem convidat a l'estudi la formació musical 'Arnau Griso', la gran revelació d'aquest 2018.