Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Ariadna Colomer

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 11/11/2019

  Avui han vingut a berenar amb nosaltres en Marc Serena i en Juan Tomás Ávila Laurel. En Tomás és escriptor a Guinea Equatorial i en Marc ha volgut descobrir com viuen els homes i dones que escriuen en aquest país sota un règim dictatorial i que un dia va ser colònia espanyola. A més, també ens han visitat la Clara Pueyo i l'Ariadna Colomer, que ens han parlat de l'obra de teatre que fan a El Maldà, a Barcelona. I també ha vingut la María José Tarancón, amb la que hem enraonat sobre dona i empresa. En Gabriel Figueredo i en Gerard Sanz ens han explicat l'actualitat d'un dia encara molt marcat per les eleccions d'aquest diumenge.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  TEATRE, A LA BRÚIXOLA

  Preferim ser feliços o saber la veritat?

  Aquesta és una de les preguntes que es formulen a l'obra musical 'Una habitació buida', que ha escrit Marc Artigau i que es representa fins el 8 de desembre a El Maldà, a Barcelona. Ens l'han vingut a explicar la Clara Pueyo i l'Ariadna Colomer, dues de les seves protagonistes. L'obra ens permet endinsar-nos en un món d'imaginació, intel·ligència artificial i records. No us la perdeu!