Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

animalistes

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DEBAT, A LA BRÚIXOLA

  Els bous embolats tornen a l'actualitat: toros sí o toros no?

  Catalunya és la tercera comunitat de l’Estat que més bous embolats organitza. Així ho posa de manifest l’entitat AnimaNaturalis, que ha obert una investigació i una campanya per denunciar les festes cruels amb animals. N'hem tingut una representant a l'estudi, com també hem tingut un expert taurí que està a favor tant dels bous embolats com també de les 'corrides' de toros. I hem buscat el testimoni d'una persona que viu la tradició a les Terres de l'Ebre. La Generalitat ens ha donat la seva visió de tot plegat.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  El Zoo de Barcelona està en perill d'extinció

  Avui ha vingut a l'estudi de La Brúixola Àlex Aguilar, vice-rector de la UB i expert en zoologia a explicar-nos la situació d'ofec que està vivint el Zoo de Barcelona per les decisions polítiques de l'equip de govern municipal. Un executiu, el d'Ada Colau, que al seu entendre intenta portar al límit la situació del recinte i dels animals que hi viuen per culpa de les pressions dels animalistes extrems.