Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

ANA COPADO

 • Toni Marín

  L'esport femení reclama més protagonisme

  Fem l'agost 20/08/2019

  Cada vegada l'esport femení ocupa més portades de diaris i obre més telenotícies, però encara estem molt lluny d'aconseguir la igualtat de gènere i de tracte que rep l'esport masculí. D'aquesta qüestió i d'altres més hem parlat amb el Secretari General de l'Esport del Govern de Catalunya, Gerard Figueres, la Presidenta de la Comissió Mujer y Deporte de la Federació Espanyola de Fútbol, Maribel Zamora i també amb l'ajuda dels testimonis de la waterpolista olímpica Ana Copado i la marxadora campiona d'Espanya de 50 km marxa, Raquel González.

 • Toni Marín

  Fem l'agost amb Toni Marín

  Fem l'agost 20/08/2019

  Al "Fem l'Agost" de dimarts hem volgut saber què és la listeriosi, arran de la detecció de dos possibles casos a Catalunya. També hem afrontat un tema que cada vegada està més present al nostre dia a dia, l'esport femení. Ho hem fet amb l'ajuda del Secretari General de l'Esport del Govern de Catalunya, Gerard Figueres, la Presidenta de la Comissió Mujer y Deporte de la Federació Espanyola de Futbol, Maribel Zamora i amb els testimonis de la waterpolista olímpica Ana Copado i la marxadora campiona d'Espanya de 50 km marxa, Raquel González. Amb l'Ignasi Rubio del Pino hem parlat com seran els avions del futur i amb l'advocada Celia Cánovas hem debatut quan cal denunciar i quin cost pot tenir tant a curt com a llarg termini. Ho hem fet amb l'ajuda de la Presidenta de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya, Sandra Zapatero. Amb el nostre expert en seguretat i professor de la Universitat de Barcelona, Enrique de Madrid Dávila i el periodista de "El País", Alfonso Congostrina, hem parlat de la percepció de seguretat a Barcelona i que es pot fer per millorar-la. Per acabar el programa amb la Vanessa Hogarth i la Gemma Torelló ens hem apropat a la bona vida i hem descobert amb l'ajuda del responsable de Marketing de la Asociación Grupo Fashion, Víctor González, com es fa perquè les síndries no tinguin llavors. I amb el Pol Corredoira hem actualitzat com va el Tinder del Jordi.