Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Amics de la Rambla

 • Una mujer protegida con mascarilla pasea por las Ramblas

  LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

  Rutes per La Rambla per tornar a atreure els barcelonins

  Si hi ha un carrer que els companys de la ràdio trobem a faltar és La Rambla. De passar-hi cada dia a no trepitjar-lo des de fa gairebé tres mesos. El seu quilòmetre i escaig a dia d’avui, si no estiguéssim en situació de pandèmia, estaria ple de turistes passejant pels seus racons. Però des d’Amics de la Rambla treballen per tal de recuperar la Rambla pels barcelonins en aquest estiu tan singular que viurem enguany on es preveu que el turisme estranger sigui molt inferior a d’altres anys.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

  Fermin Villar: “la reforma de La Rambla que proposa l’Ajuntament arriba tard i és insuficient”

  El president de l’entitat Amics de La Rambla, Fermin Villar, ha comentat avui al programa La Ciutat amb Mònica Günther el projecte de reforma de La Rambla que ha presentat l’Ajuntament i que es preveu que s’executi a partir de finals del 2019. En aquest sentit, Villar ha lamentat que aquesta reforma arribi tard i que no solucioni problemes urgents de la via que afecten el dia a dia de la ciutadania.