Temas

Álvaro Vargas

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

El berenar també pot ser vegetarià

Avui ha vingut a berenar a l'estudi de La Brúixola el col·lega periodista i també tècnic superior en dietètica. Ell es va passar al món del veganisme i ara glossa en una petita enciclopèdia tot el necessari per conèixer el món de l'alimentació vegetariana i vegana. Es titula 'Vegesanísimo' (Planeta). A més, ens proposa 80 receptes molt fàcils per poder sumar-nos-hi també. Fins i tot podem trobar berenars respectuosos amb aquesta opció que ja s'ha convertit pràcticament en religió.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 29/05/2019

Avui hem berenat amb el periodista i nutricionista Álvaro Vargas, que ens ha presentat el seu nou llibre 'Vegesanísimo', una petita enciclopèdia sobre el món vegà i vegetarià. A més, hem rebut a l'estudi en Carles Lamelo, que ens ha portat com sempre les històries al voltant de la tecnologia, aquesta vegada amb apps per aconseguir relaxar-nos de l'estrès diari. Hem parlat de l'accidentalitat de les motocicletes amb el Servei Català de Trànsit. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat de la jornada, fixant-nos en els moviments polítics després de les eleccions del 26 de maig.

'Vegesanísimo: una guía para vegetarianos'

Álvaro Vargas: "Ser vegano no significa llevar una vida saludable"

El periodista y técnico superior en dietética, Álvaro Vargas, publica 'Vegesanísimo: una guía para vegetarianos, consejos nutricionales y más de 80 recetas fáciles, sabrosas y rápidas'. Álvaro Vargas tiene miles de seguidores en redes sociales como Instagram y YouTube que día a día siguen sus consejos sobre nutrición y recetas. Ahora publica 'Vegesanísimo', un libro que pretende ser una especie de biblia de referencia para veganos y vegetarianos.

'A comer se aprende' | Editorial Planeta

Álvaro Vargas: "Ningún azúcar es interesante a nivel nutricional"

El autor, técnico superior en dietética y coach nutricional, nos enseña en este libro cómo sobrevivir en un mar de consejos, dietas y recomendaciones sobre la alimentación. Vargas ofrece toda la información imprescindible para comer bien y mejorar nuestra salud, vida y estado de ánimo. En su obra podemos encontrar también una aclaración sobre diferentes alimentos como la soja o el arroz y nos anima a poner todos los conocimientos en práctica con un plan de 28 días de recetas fáciles y saludables.