Temas

ada parellada

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ada Parellada ens ensenya a organitzar els menús de casa

La xef Ada Parellada ha visitat avui La Ciutat amb Mònica Günther per donar-nos consells sobre com organitzar els menús de casa per tal que els nostres tuppers siguin més suculents i no malbaratem menjar.

EL PROGRAMA D'ESTIU A D’ONDA CERO CATALUNYA

Parlem dels 25 anys del restaurant Semproniana amb la cuinera i propietària Ada Parellada

Ara ja fa 25 anys que al Carrer Rosselló de Barcelona, una estudiant de dret amb la seva parella van decidir obrir un restaurant amb el nom de Semproniana. Ara 25 anys després l'Ada Parellada, ens ha visitat per explicar-nos les seves sensacions i també per parlar-nos del seu darrer llibre “Cuina sostenible”. Torna a escoltar-ho!

EL PROGRAMA D'ESTIU A D’ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 09/08/2018

En l'edició de matí del “Fem l'agost” hem tractat els problemes que es deriven del top manta i els llauners a la ciutat de Barcelona i a les platjes i a la ciutat de Barcelona amb el president de Barcelona Oberta, Gabriel Jené, el director general del gremi de restauració de Barcelona, Roger Pallarols i el periodista d'El País Alfonso Congostrina. Ens ha visitat la cuinera i la propietaria del restaurant Semproniana, Ada Parellada i també hem parlat amb la Montse Herrera de com quins consells cal seguir quan estem de vacances amb els nostres fills.