Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

actriu

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  Sara Montiel va ser la primera diva espanyola en trepitjar Hollywood

  Avui en Jaume Mas i Roma ens ha portat de viatge en el temps fins al 10 de març de 1928, dia en el que va néixer María Antonia Alejandra Vicenta Elpidia Isidora Abad Fernández. O el què és el mateix: Sara Montiel. 'Saritísima', així se la va conèixer tota la vida. Una vida intensa que va estar marcada per ser pionera en moltes coses, entre elles, en ser una actriu espanyola a la meca del cinema. Allà va conèixer companys d'escena com Gary Cooper o Burt Lancaster, amb qui va fer pel·lícules que formen part d'una llista de films inacabable. Entre ells, els més populars: 'El último cuplé' i 'La violetera'.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 27/11/2018

  Avui hem parlat de solidaritat amb motiu del 'Giving Tuesday', una altra tradició nord-americana que hem importat. Hem preguntat a les persones que ens escolten si només ajuden als demès per Nadal. I ha passat per l'estudi l'actriu Pilar Castro, amb qui hem berenat. L'Adriana Díaz ens ha portat històries de la gent gran i amb en Marc Navarro hem completat l'actualitat del dia.