Temas

21F

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 21/02/2019

Repassem el que ha donat de sí aquesta jornada en la que està convocada una vaga pel sector independentista. El xef del programa, Davide Tenconi, ens parla de la relació entre l’alimentació i l’esport i ens ensenya a fer una pasta amb “superpesto”. Entrevistem Claudio Heldt, representant d’Espanya al campionat mundial de conserges d’hotel. Carles Lamelo i David Cervelló fan un repàs previ a la gala d’entrega dels premis Oscar que es durà a terme la matinada de diumenge a dilluns.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 19/02/19

Continua el judici del procés, avui amb les declaracions de Jordi Turull i Raül Romeva. El govern suspèn la seva agenda de cara a la vaga general del 21F i fixa els serveis mínims. I també hem explicat que Quim Torra i Pere Aragonès compareixeran al Parlament per donar explicacions sobre els pressupostos catalans, però no es comprometen a aprovar-os.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 05/02/19

Estat i Generalitat estudien incorporar un testimoni en les seves trobades que doni fe de les seves negociacions. La Intersindical CSC ajorna fins al proper 21 de febrer la vaga general convocada per aquest dijous. Les defenses de Junqueras, Romeva, Rull, Turull i Sànchez demanen que s'ajorni l'inici del judici del procés.