Se nos va la OLLA con Paco Sarria y Rubén Amorín

Se nos va la OLLA con Paco Sarria y Rubén Amorín

No espacio de hoxe miramos cara os máis de un cento de establecementos de turismo rural de Galicia que participan no de Turgalicia, con propostas culinarias e paquetes de ocio. Para elo, Paco Sarria e Rubén Amorín entrevistan a Carlos José, un catalán afincado en Vilaboa-Allariz, quen nos fala desta experiencia e de outras propostas gastronómicas como degustacións de carne de boi ou cocido.

ondacero.es

| 25.10.2013 13:32

No espacio de hoxe miramos cara os máis de un cento de establecementos de turismo rural de Galicia que participan no de Turgalicia, con propostas culinarias e paquetes de ocio. Para elo, Paco Sarria e Rubén Amorín entrevistan a Carlos José, un catalán afincado en Vilaboa-Allariz, quen nos fala desta experiencia e de outras propostas gastronómicas como degustacións de carne de boi ou cocido.