No programa gastronómico de hoxe imos do porco ó bacallau. Falaremos cos edís do Carballiño Rodrigo González e Pilar Caride sobre a celebración da festa da Cachucha este domingo no Carballiño e con Gerardo Boan (3ª xeración do Restaurante Outarelo),de como elaboran nesta casa o bacallau e outros pratos como as anguías. en conversa con Paco Sarria e Rubén Amorín, que tamén aportará unha das receitas do seu blog
Se nos va la olla espacio de Gastronomía con Rubén Amorín
No programa gastronómico de hoxe imos do porco ó bacallau. Falaremos cos edís do Carballiño Rodrigo González e Pilar Caride sobre a celebración da festa da Cachucha este domingo no Carballiño e con Gerardo Boan (3ª xeración do Restaurante Outarelo),de como elaboran nesta casa o bacallau e outros pratos como as anguías. en conversa con Paco Sarria e Rubén Amorín, que tamén aportará unha das receitas do seu blog .