Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

organitzades per la UCAN de Vila-real

37 agents de la Policia Local de tota Espanya participen en les II Jornades Canines

El seminari de la Unitat Canina de la Policia Local de Vila-real (UCAN) es desenvoluparà fins demà, amb la celebració de diferents sessions teòriques i pràctiques que s'impartiran a la sala d'actes del Termet

ondacero.es | Vila-real | 26/11/2014

El curs impartit la Unitat Canina de la Policia Local de Vila-real ( UCAN) es realitza fins el dijous 27 de novembre i comptarà amb l’assistència de 37 agents de la Policia Local de diferents punts d’Espanya.

Els agents,a partir de classes teòriques i pràctiques, aprendran el funcionament d’esta unitat de la Policia Local de Vila-real.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo juntament amb l’intendent general cap de la Policia Local, José Ramón Nieto, han estat els encarregats de donar la benviguda a la sala d’actes del Termet als participants d’unes jornades centrades en el perfeccionament de les unitats canines.