Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Vila-real rendix homenatge a la seua patrona la Mare de Déu de Gràcia

La processó, els actes taurins i Fangoria marquen l'inici de les festes a Vila-real.

ondacero.es
  CASTELLON | 02/09/2019
L´alcalde José Benlloch i la corporació municipal junt amb la reina Carmen Rubert i les dames de la Cort d´Honor.

L´alcalde José Benlloch i la corporació municipal junt amb la reina Carmen Rubert i les dames de la Cort d´Honor. / ONDACERO.ES

Vila-real demostra la seva devoció a la patrona, la Mare de Déu de Gràcia, en la misa i la processó en el seu honor pels carrers de la ciutat. Actes que centren aquest diumenge en el inici de les festes.

Per altra banda, el concert de Fangoria divendres i els actes taurins del dissabte, acaparen l´atenció el primer cap de setmana dels festejos junt al concurs de paelles.

Per avui dilluns, l´acte principal de la jornada és la tradicional Xulla, festa d´Interés Turístic Provincial, que tindrà lloc a les 22h pels carrers de la ciutat i tot seguit actuació de l´Orquestra Cygnus a la plaça Major. A més està programada a les 19h l´activitat Jugant Jugant a la zona de cadafals, a les 19.30h actuació del grup Enfields a l´avinguda Europa i a la 1 de la matinada, Nit llatina al recinte de la marxa.