Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Vila-real impulsarà unes festes més ‘verdes'

L’Ajuntament de Vila-real repartirà gots orgànics i biodegradables a les penyes i casals.

ondacero.es | Castellón | 16/08/2016

Simulació dels gots.

Simulació dels gots. / ondacero.es

Les regidories d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic i de Festes, en col·laboració amb la Fundació Caixa Rural Vila-real, s'han proposat fer de les festes en honor a la Mare de Déu de Gràcia unes celebracions més respectuoses amb l'entorn. Amb aquest objectiu, impulsaran durant els pròxims festejos una nova campanya de repartiment de gots ecològics entre les penyes i veïns, amb els quals minimitzar l'impacte dels residus que es generen durant les festes.

Es tracta de gots orgànics, elaborats amb plàstics biodegradables, amb certificat de qualitat i una simpàtica inscripció sobreimpresa, que els departaments de Medi Ambient i Festes faran arribar als vila-realencs per al seu ús en les penyes i casals.

El regidor de Festes, Javier Serralvo, anima els penyistes a participar de la campanya. “Aquesta és una nova ocasió per a seguir fent de les de Vila-real unes festes respectuoses amb l'entorn”, apunta.

La campanya té previst distribuir un total de 175.000 exemplars.