VACUNACIÓ VILA-REAL

Vila-real arranca hui la vacunació als docents amb un disposiiu especial en el Centre de Congressos

Els docents rebran la vacuna en 11 boxs de vacunació, habilitats a partir dels estands de què disposa el Centre habilitat per la inoculació de les dosis d´AstraZéneca.

ondacero.es

CASTELLON | 26.03.2021 09:16

Vila-real arranca hui la vacunació als docents amb un disposiiu especial en el Centre de Congressos
Vila-real arranca hui la vacunació als docents amb un disposiiu especial en el Centre de Congressos | ondacero.es

La Mesa de coordinació per a la vacunació massiva ha perfilat aquesta setmana el dispositiu especial per a l'inici de la campanya d'immunització dels docents, arranca hui al Centre de Congressos, Fires i Trobades. Les àrees de Mobilitat, Serveis Públics, Policia Local, Congressos i Protecció Civil, coordinades per la primera tinenta d'alcalde, Silvia Gómez, han treballat, en comunicació amb els professionals sanitaris del departament de la Plana, per a facilitar al màxim el procés de vacunacions .

En l'entorn del recinte s'ha procedit també a la reordenació del trànsit, fixant un itinerari únic d'entrada i eixida. També s'han habilitat aparcaments provisionals en els voltants a l'espera de poder crear un estacionament més estable enfront del recinte i es treballa en l'adaptació del bus urbà gratuït per a quan comence el procés de vacunació massiva a la població en general, assegurant d'aquesta manera un accés en transport públic gratuït des de qualsevol punt de la ciutat.