VILA-REAL

El pla d’ajust en l’àrea de Serveis Públics de Vila-real permetrà estalviar 150.000 euros fins a final d’any

El regidor de l'àrea, Francisco Valverde, detalla les mesures adoptades “per a fer front als empastres del PP”, que suposaran la posposició de molts dels projectes ja programats.

ondacero.es

Castellón | 28.07.2016 10:43

El regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde.
El regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde. | ondacero.es

El regidor de Serveis Públics de Vila-real, Francisco Valverde, ha detallat les conseqüències a les que portarà el programa d'ajust en la programació d'obres en vies públiques i jardins. Aquesta retallada, obliga, tal i com ha afirmat Valverde, a posposar actuacions com la remodelació de l'àrea verda del carrer Joanot Martorell o la conversió parcial en zona de vianants de vials al voltant de la plaça del 2 de Maig.

No obstant això, l’edil de Serveis Públics ha matisat que “açò no vol dir que la ciutat de Vila-real vaja a estar parada: anem a seguir fent totes aquelles obres que afecten a les persones i a la seguretat de les persones, com alguns passos accessibles o xicotetes millores que arriben a l’SPV per petició expressa dels veïns o associacions. El primer de tot són les persones; però les infraestructures que conformen ciutat, poden esperar fins l’any que ve”, puntualitza l'edil.

Des d’aquesta regidoria, Valverde ha assegurat que “tot el que fem, ho fem como una garantia de futur per a tenir una economia saludable i que tots els nostres proveïdors i empreses locals cobren el més prompte possible”. En aquest mateix sentit, Valverde també ha lamentat la gestió urbanística del PP.