VILA-REAL

70 persones troben treball el 2015 gràcies a la col·laboració entre la Regidoria d'Economia i la Fundació Tot Units

La regidora de l'àrea, Maria Dolores Parra, anuncia que per al proper exercici s'incrementarà el conveni per a seguir ajudant l'entitat a acollir, integrar, acompanyar i formar a totes les persones que ho sol·liciten.

ondacero.es

Castellón | 27.07.2016 10:31

La gerent de Tots Units, Charo Castelló, la regidora d'Economia, María Dolores Parra i el president de l'entitat, Enric Reverter.
La gerent de Tots Units, Charo Castelló, la regidora d'Economia, María Dolores Parra i el president de l'entitat, Enric Reverter. | ondacero.es

L'edila responsable de l'àrea, María Dolores Parra, i el president i la gerent de l'entitat, Enric Reverter i Charo Castelló, han presentat la memòria anual de l'entitat social Tot Units i de l'empresa d'inserció que treballa en el sector de la recuperació de residus urbans, Reciplana Recuperacions. En este sentit, Reverter ha destacat "l’intens treball" realitzat per l'entitat, atenent durant l'any 2015 a 675 persones. D'aquesta manera, Maria Dolores Parra ha anunciat que continuaran ampliant el conveni, actualment fixat en 30.000 euros, perquè l'organització pugui millorar les seues activitats.

De les 675 persones que van participar en els tallers, activitats i servicis, un total de 106 alumnes han realitzat pràctiques no laborals en empreses del territori i 46 d'ells han trobat ocupació després de la formació. A més, Reciplana Recuperacions, ha recuperat 15.732 quilos de mobles, 9.364 quilos de roba, 8.620 aparells elèctrics i electrònics, i s'han obtingut 250 quilos de llibres, amb una taxa de recuperació del 95%.