Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

L’Espai Jove arranca l'any amb més de 30 d'activitats lúdiques i formatives

El regidor de l'àrea, Xavier Ochando, ha destacat la col·laboració de la quinzena d'entitats juvenils que participen per a fer possible aquesta nova programació de l’Espai Jove.

Ondacero.es | Castellón
| 02/01/2017
Els joves podràn disfrutar d´un ampli programa d´activitats.

Els joves podràn disfrutar d´un ampli programa d´activitats. / Ondacero.es

L’Espai Jove arranca l'any amb una nova programació carregada d'activitats, cursos i propostes promogudes per una quinzena d'entitats juvenils de la ciutat. La Cavalcada de Reis de la Joventut Antoniana, declarada Festa d'Interés Turístic Provincial, la Matxà de Sant Antoni, organitzada pels Lluïsos, o la festa de Carnestoltes, al febrer, són algunes de les cites més destacades del calendari en el primer trimestre de l'any, que contempla una trentena de possibilitats per als més joves amb especial incidència en la formació per a l'ocupació i la integració.

En aquesta línia, la programació de gener a març de l’Espai Jove segueix reservant un lloc destacat als Tallers per la Igualtat, dirigits a la integració de persones amb capacitats diferents mitjançant activitats inclusives. També es manté en l'agenda el curs Aprenent a créixer, destinat a xiquets i xiquetes diagnosticats amb TDH. En l'àmbit de la formació, destaca en l'arrencada de l'any el curs d'especialització Col·lectius amb necessitats especials: tècniques i recursos des de l'animació juvenil.