Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Esports habilitarà un nou gimnàs en la planta baixa del Ctd

El regidor d´Esports reconeix que hi han hagut imprevistos que han retardat l´inici de la campanya esportiva d´aquest curs.

ONDACERO.ES | CASTELLON | 11/10/2018

El regidor d´Esports Javier Serralvo i el tècnic del SME José Ramón Cantavella durant la seva compareixença.

El regidor d´Esports Javier Serralvo i el tècnic del SME José Ramón Cantavella durant la seva compareixença. / ONDACERO.ES

La regidoria d´Esports ha anunciat com a novetat de la campanya esportiva 2018-2019, la habilitació d´un nou gimnàs en la planta baixa del Centre de Tecnificació Esportiva, que comptarà amb 25 posicions de treball simultànies. A més es va a crear un grup específic per al manteniment i cura del benestar físic de les persones derivades per l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

Aquests son alguns dels serveis novedosos que presenta el Servei Municipal d´Esports en l´inici de la campanya Esportiva 2018-2019, que s´ha vist afectada per alguns imprevistos que ara l´Ajuntament treballa perquè tot estiga a punt.

El curs, que hauria d'haver arrancat el 24 de setembre va començar set dies després, l'1 d'octubre, previ avís als usuaris i inscrits a les activitats. Així mateix, a la burocràcia per a contractar algunes activitats per la entrada en vigor de la nova Llei de contractes, també s'han sumat els tràmits per a la realització d'algunes millores en espais esportius, que han retardat l'inici d'aquests treballs. A més el gimnàs de la piscina Yurema Requena va patir una inundació i el parquet requereix d'una renovació integral perquè no torne a ocòrrer.