Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Demà dissabte torna la festa de Carnestoltes en la seva setena edició

Enguany la novetat esta en el recorregut de la desfilada, que será en sentit contrari al darrer any.

ONDACERO.ES | CASTELLON | Actualizado el 16/07/2018 a las 13:16 horas

El regidor de Festes Javier Serralvo i la regidora de Joventut Gemma Gil junt amb el president de la comissió de Penyes, David García.

El regidor de Festes Javier Serralvo i la regidora de Joventut Gemma Gil junt amb el president de la comissió de Penyes, David García. / ONDACERO.ES

Els carrers de Vila-real acolliran aquest dissabte 10 de febrer la setena edició de la festa de Carnestoltes que organitza la Comissió de Penyes juntament amb les regidories de Festes i Joventut i, en la qual la música, les disfresses, una animada cercavila confluiran a l'esdeveniment, que enguany compta amb una nova ubicació.

La concentració donarà començament a les 18.00 hores a la plaça Major, on hi haurà una discomòbil amb disc-joqueis i un photocall perquè els assistents puguen fotografiar-se. En l'acte també participaran una batucada i dues xarangues de la ciutat, així com la companyia de teatre La Fam, que tornarà a portar al Rei del Carnestoltes, que dirigirà la cercavila fins als exteriors de la discoteca Touché, on tindrà lloc la festa amb una discomòbil amb música .

En aquesta ocasió, els assistents desfilaran pel carrer del Comte Albay, Crist de la Penitència, Vilavella, avinguda d’Itàlia, Pietat i el camí d'Artana fins al punt de trobada, en el qual a les 21.30 hores es lliuraran els premis a les millors disfresses.

Enguany hi haurà una motxilla per al millor abillament infantil, un sopar per a dos a la millor disfressa individual i un pernil per a la millor disfressa en grup.