Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

La Casa dels Mundina acull al guitarrista Samuel Diz

Diz és un referents en l´àmbit musical i ha actuat en països del contincent europeu, americà i africà.

ONDACERO.ES | CASTELLON
| 17/04/2018
La casa dels Mundina acull l´actuació del reconegut guitarrista este pròxim divendres.

La casa dels Mundina acull l´actuació del reconegut guitarrista este pròxim divendres. / ONDACERO.ES/uji.es

La Sala Tàrrega de la Casa dels Mundina serà escenari el proper divendres, 20 d'abril, a les 19.00 hores, del concert de guitarra clàssica que oferirà el jove guitarrista gallec Samuel Diz. Una dècada després de ser premiat en el Concurs de guitarra per a joves -que organitza des de fa més de 20 edicions l'IES Francesc Tàrrega- Diz oferirà un concert titulat De Tàrrega a García Lorca.

L'obra de Diz se centra en el centenari del primer llibre de Federico García Lorca, Impresiones y paisajes, fent un recorregut per les obres de la Generació del 27’, amb obres de Manuel de Falla, Adolfo Salazar, Rosita García Ascot, Salvador Bacarisse i Robert Gerhard.

L'intèrpret, de 32 anys, és tot un referent en l'àmbit musical i ha actuat en diferents països dels continents europeu, americà i africà, destacant la seua presentació en The Council on Latin American and Iberian Studies de la Universitat de Yale, al Harare International Festival of the Arts de Zimbabwe, així com en el Palau de la Música Catalana, on rep el Premi de la Crítica El Primer Palau.