VILA-REAL

Benlloch demanarà una auditoria econòmica per a revisar les factures de Piaf

L'alcalde remetrà a fiscalia tota la documentació i conclusions de la relació contractual d'ajuntament i Piaf entre 2006 i 2011.

ondacero.es

Castellón | 17.06.2016 14:47

Alcalde José Benlloch
L´alcalde de Vilar-eal, José Benlloch durant la roda de premsa a l´ajuntament | ONDACERO.ES

L'alcalde de Vila-real demanarà una auditoria econòmica perquè les factures de Piaf que existixen en l'ajuntament siguen revisades detingudament, independentment del paquet de 600.000 euros de factures, presumptament il·legals, que ara mateix estan sent investigades pel jutjat.

Es tracta de factures referents a obres que l'empresa va facturar entre 2006 i 2011 per valor de 8,3 milions d'euros, superant la xifra del contracte que tenia amb l'empresa xifrat en 370.000 euros anuals. Ha concretat l'alcalde Benlloch que "els anys que tenia contracte vigent l'ajuntament amb l'empresa (2006-2009) podien arribar a facturar 1, 4 milions, i només en manteniment es van arribar a facturar 4,1 milions d'euros".

El primer edil ha anunciat que remetrà a fiscalia tota la documentació i conclusions de la comissió d'investigació de la relació entre consistori i Piaf durant el període de gestió popular 2006-2011.

L'alcalde recorrerà la decisió de la Junta Electoral de Castelló

Després que la Junta Electoral de Castelló prohibira la publicació d'informacions en la web municipal de Vila-real, l'alcalde ha anunciat que recorrerà la decisió al considerar que "la informació en la web té la funció de mantindre informada la ciutadania dels servicis i activitats de caràcter municipal", explica Benlloch.

Considera el primer edil que " el caràcter inquisidor del PP pretén que els ciutadans no tinguen informació d'activitats, campanyes municipals, mentres" afig, "en els ajuntaments i diputació Provincial, governats pel PP, si que s´utilitza el servici web"."