Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

LA TWITTERTULIA, amb Xavier Vidal i Franc Carreras

Dimarts de 21:00h a 22:00h

ondacero.es | Barcelona | 31/08/2011

La Twittertulia

La Twittertulia / Onda Cero

En un món on molts mitjans de comunicació comparteixen les mateixes fonts, i en conseqüència aborden els mateixos temes, La twitertulia d’Onda Cero Catalunya, (@latwitertulia) amb Franc Carreras (@franccarreras) i Xavier Vidal (@vier3110) representa una alternativa basada en els temes més populars de la setmana a la xarxa. Des dels trending topics de Twitter fins als vídeos virals del moment a YouTube, passant pels termes més buscats a Google o els comentaris més destacats de la blogosfera i les notícies de premsa digital, La twitertulia pretén ser l’amplificador de la veu del ciutadà.

Cada programa conté un resum de les darreres notícies relacionades amb la economia digital, comptarà amb convidats especials segons la temàtica de la setmana. Al llarg del programa es convidarà als oients a participar a través de Facebook i Twitter i es faran mencions esporàdiques en antena de les intervencions més interessants. A més, es duran a terme enquestes d’opinió en temps real que es comentaran al final del programa i apareixeran publicades a la web (www.twitertulia.com).

Els programes es retransmetren en directe per internet a través d’una webcam i estaran disponibles en format podcast a iTunes i en càpsules temàtiques de vídeo a YouTube de manera que siguin fàcils de compartir a través dels mitjans socials.

La twitertulia és molt més que un programa de ràdio. És la integració de dos mitjans exitosos, l’un històric, i l’altre novedós, per oferir un producte que s’expressa un dia a la setmana, però que té vida pròpia i difusió pròpia a través de la xarxa durant la resta de dies.

Segueix-nos a Facebook!