Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

AMB PABLO ALCARAZ | DL.- DV. 12:30

LA CIUTAT TARRAGONA

Tota l'actualitat de la província de Tarragona en hora i mitja d'informació, anàlisi, debat i tot l'entreteniment amb els espais de gastronomia, llibres, cinema, viatges, història, ciència, etc. T'oferim tota la informació i bon entreteniment en un programa que fa un repàs a l'actualitat del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, amb Pablo Alcaraz

Onda Cero Catalunya | Tarragona
| 02/09/2018
La Ciutat Tarragona, amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona, amb Pablo Alcaraz / Onda Cero Catalunya

Cada migdia posem en antena un espai d'una hora per repassar l'actualitat local de Tarragona i comarques. De dilluns a divendres Pablo Alcaraz t'explica tot el què és noticia. A més, t'oferim diferents espais temàtics. La tertúlia del dilluns, entrevistes als polítics de la demarcació, i una secció de cuina amb el crític gastronòmic Fèlix Llovell i el cuiner Pep Moreno. A més d'això també posem en antena espais d’economia amb sessions de coaching i lideratge empresarial, de la mà de l’experta Gemma Gasulla.

Però això no és tot. També t'expliquem curiositats amb Christel Torres i parlem de sèries amb el serièfil Víctor Navarro. Els llibres també tenen protagonisme amb les recomanacions de Mònica López i cada setmana marxem de viatge amb Juan Antonio Martínez (Somos Viajeros). Ens posem melòmans amb el musicòleg Joan Maria Martí, apropant-nos al món de l’òpera, i repassem versions musicals amb el periodista Adrián Muñoz.

A tot plegat hi sumem històries de la ràdio amb Paco Vera, també una tertúlia cultural cada divendres amb Carlos Izquierdo i David Serra, l’agenda amb els actes més destacats del cap de setmana i les novetats cinematogràfiques amb César Carrasco.

I tot això maridat amb els millors vins de les Denominacions d’Origen de casa nostra amb la secció Bons Vins. Tenim tastos en directe, visites a cellers i les explicacions de la nostra enòloga Sandra Sala.

I DESPRÉS...

Noticias mediodía

con Elena Gijón

Noticias mediodía

con Elena Gijón

L-V. 14:00 a 15:00