Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Es compleixen 2 anys d'Ada Colau a l'alcaldia de Barcelona

Quin balanç fas dels dos anys del govern d’Ada Colau?

Coincidint amb l’equador de la formació del govern de Barcelona, el dimarts 13 de juny, volem saber què opinen els oients d’Onda Cero. Quina nota poses a Colau i la seva gestió al capdavant de l’Ajuntament de Barcelona?

Onda Cero Catalunya | Barcelona
| 09/06/2017
 La candidata de Barcelona en Comú  proclamada primera alcaldesa de la capital catalana

La candidata de Barcelona en Comú proclamada primera alcaldesa de la capital catalana / EFE

És la pregunta que també plantejarem al programa especial del dimarts 13 de juny al Palau de la Virreina (La Rambla, 99) amb la participació dels representants i portaveus de tots els grups municipals:

Laia Ortiz, segona tinent d'alcaldia i portaveu de Barcelona En Comú

Joaquim Forn, portaveu municipal Grup Demòcrata

Marilén Barceló, portaveu municipal Ciutadans

Jordi Coronas, portaveu municipal ERC

Carmen Andrés, portaveu municipal PSC

Àngels Esteller, portaveu municipal PPc

María José Lecha, presidenta CUP-Capgirem Barcelona

Serà un programa especial amb públic i la possibilitat de fer preguntes als polítics, presentat per Albert Lesan, de 12.30h a 14h. Si vols venir de públic només has de trucar al 93 343 54 20 o escriure’ns un mail a barcelona@ondacero.es.

L’alcaldessa compleix dos anys a la Casa Gran amb la polèmica per projectes com la connexió del Tramvia per la Diagonal, les obres de les Glòries, la gestió del turisme i el PEUAT, la superilla o la proliferació del top manta, entre altres qüestions, que han aixecat les crítiques de l’oposició, veïns i els sectors afectats.

De tot plegat, en parlarem a ‘Barcelona a debat’ el dimarts 13 de juny.

Segons el darrer Baròmetre semestral de l’Ajuntament de Barcelona (desembre 2016) Ada Colau obté un aprovat justet amb una puntuació de 5,1. Concretament un 62,9% de la població l’aprova, mentre que un 30,8% la suspèn i un 8,5 es mostra indecís. I tu, quina nota poses als dos anys del govern d’Ada Colau? Suspès, Aprovat, Bé o Molt bé? Participa i escolta totes les opinions al programa La Ciutat amb Albert Lesan, de dilluns a divendres de 12.30h a 14h.

ENQUESTA

ENQUESTA

Quina nota poses als 2 anys de govern d’Ada Colau?

Número de votos: 2295